Hirdetés
. Hirdetés

NFC technológiába fektet a Motorola

|

Lezárult az INSIDE Contactless legutóbbi stratégiai befektetési fordulója, a Motorola Ventures is csatlakozott a beruházókhoz.

Hirdetés

Az INSIDE Contactless mobileszközökre tervezett, vezetéknélküli fizetésre alkalmas chipekkel és NFC technológiákkal foglalkozik. Alkalmazásaik biztonságos fizetést és jegyeladást, illetve interaktív hirdetéseket tesznek lehetővé. Az ilyen jellegű alkalmazások egyre fontosabbá válnak, mivel a fogyasztók igénye is folyamatosan nő a mobileszközök különböző funkcióinak kihasználására.

A mobilipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb és legbiztonságosabb hirdetéssel és fizetéssel kapcsolatos megoldásokat. Reese Schroeder, a Motorola Ventures ügyvezető igazgatója szerint a vállalat éppen ezért támogatja az olyan cégeket, amelyek meghatározóak a mobil reklámozás és vezetéknélküli fizetés terén, mint az INSIDE Contactless.

Ezzel lezárul a 2007 decemberében meghirdetett, 37 millió dollár értékű stratégiai befektetési forduló, és a Motorola Ventures olyan korábbi befektetőkhöz csatlakozik, mint a Nokia Ventures, HID Global, Sofinnova Partners, Vertex Management, Vertex Ventures, Siparex, GIMV, EuroUS Venture, Granite Global Ventures és Visa Ventures.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.