Hirdetés
. Hirdetés

Olasz 4G-t épít a Huawei

|

Tovább terjeszkedik Európában a Huawei: ezúttal Olaszországban épít mobilhálózatot.

Hirdetés

Tovább bővíti európai piacát a Huawei, amely ezúttal egy 1 milliárd eurós szerződést kötött Olaszországgal a régió szupergyors, 4G-s mobilhálózatának kiépítéséhez. A projektet az ország harmadik legnagyobb telefontársasága, a Wind Telecom finanszírozza, a Huawei és az olasz Sirti pedig a technológiát adja az egyesség keretében. 

A Huawei szóvivője szerint a projekt öt évig tart majd. Az Ázsiában üzleti és fogyasztói oldalról egyaránt nagy sikereket elért cég ezzel a hazai kontinensén kívül is elkezdte bővíteni a piacát. A világ legnagyobb mobilcégei között lévő kínai gyártó korábban már megegyezett a britekkel és a németekkel is a 4G-s szerződések ügyében. 

Ausztráliában és Amerikában kevésbé sikeres a kínai vállalat, sok kritikai éri ugyanis őket azzal kapcsolatban, hogy biztonsági hibákat tartalmaznak a termékeik, amelyeken keresztül a kínai kormány kémkedhet. A Huawei válaszként a vádakra megengedte, hogy belenézzenek a hardvereikbe és a forráskódjukba. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.