Szálláskeresésben nélkülözhetetlen a Bing

|

A Microsoft új szolgáltatásokkal bővítette keresőjét, amely tudásban egyre jobban szorongatja a Google Search-öt.

Hirdetés

A Bing a Google Search egyetlen igazi alternatívája, és a Microsoft legújabb bejelentése újabb okot ad a váltásra.

Talán a legfontosabb újdonság az, hogy a Bing a korábbiaknál sokkal részletesebb betekintést enged a szálláskeresés folyamatába, és hatékonyan segít megtalálni az igényeinkhez leginkább passzoló megoldást.

A kereső intelligens tippeket jelenít meg, és többek között kiírja, hogy a megcélzott árkategóriában és környéken melyek a magasabbra értékelt hotelek, így kiválaszthatjuk a legkedvezőbb ár/érték arányú megoldást.

Ha egymás mellett szeretnénk összehasonlítani néhány hotelt, a Bing egyik nézete erre is lehetőséget nyújt.

A Bing a vásárlásokban is segít: a kereskedőktől begyűjtött adatok alapján nyomon követi a különféle akciókat, és jelzi, ha egy kedvezményes vásárlási lehetőség határideje vészesen közeledik.

Ezek az újdonságok egyelőre csak az amerikai fogyasztókat segítik, de van esély a kiterjesztésükre: a Microsoft mindenesetre ígéri, hogy pár hónapon belül kijön a nemzetközi kiadással.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.