Hirdetés
. Hirdetés

Szünetet tartanak a notebookgyártók

|

A notebookok forgalmazói úgy döntöttek, a Haswell okozta áradat miatt szüneteltetik a rendeléseiket.

Hirdetés

A notebookok forgalmazói a készleteiket bizonyos időközönként rendelik be, vannak azonban olyan piaci események, amelyek ezt a megszokott rendet átalakítják. Így történik ez most is, a szállítások ugyanis jelentősen módosulnak egy rövidebb időszak erejéig. 

Mivel az Intel gyakorlatilag hétfőtől kezdve elérhetővé teszi a legújabb processzorait, ezért a nyáron igazi dömping veszi kezdetét a legújabb, Haswellel szerelt noteszgépek, ultrabookok és PC-k kategóriájában. Emiatt a kereskedők úgy döntöttek, nem halmoznak fel több készletet egyelőre. 

A rend akkor állhat helyre, ha a kereslet ismét megélénkül, a noteszgépek forgalmazói pedig emiatt előnyösebb helyzetbe kerülnek. Érdekesség, hogy a változások ellenére nem valószínű, hogy változna az idei év második felében az eladások tervezett mennyisége. Ez ugyanakkor nem növekedést, hanem inkább csökkenést jelez előre. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.