Hirdetés
. Hirdetés

Több egérrel egy képernyőn

|

A Microsoft hamarosan kereskedelmi forgalomba hozza azt a technológiát, amelynek révén egy PC-n egyszerre több egeret is használni lehet.

Hirdetés

Az indiai Bangalorban lévő Microsoft Research Labban tavaly kidolgozott módszerrel az USB portokon több egeret is csatlakoztatni lehet egyszerre a PC-hez. A cég szerint sz segíthet az Indiában és más fejlődő országokban az iskolai számítógéphiány megoldásában.

Indiában 240 diák vett részt a technológia tesztelésében, amelynek a tapasztalatai szerint azok a diákok, akik ezen a módon többen dolgoztak együtt egy gépen, nem maradtak el a PC-n egyedül dolgozó társaik mögött.

A Microsoft Redmondi központjában két csoport dolgozik a MultiPontnak nevezett technológia kereskedelmi hasznosításán. Az Emerging Markets Education Group a technológia oktatási intézményekben való hasznosításán dolgozik, az Education Technologies Group pedig a szoftverfejlesztő (SDK) készletet készíti el a MultiPointhoz, amely a tervek szerint januárban jelenik majd meg. Maga technológia nem önálló termékként, hanem más Microsoft termékek opciójaként lesz majd elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.