Hirdetés
. Hirdetés

Topinfo 2013: Braun Péter a banki informatikai rendszerekről - videó!

|

2013. február 13-án Braun Péter nyitóelőadásával indult a VISZ és a BME közös szervezésében zajló előadássorozat, a Topinfo 2013.

Hirdetés

A 2013. május 15-ig tartó programsorozat keretében informatikai vezetők saját, munkájuk során szerzett tapasztalataikra alapozott előadásokat tartanak azzal a céllal, hogy az érdeklődők az országban működő korszerű IT-rendszerekről első kézből kaphassanak tájékoztatást.

braun_peter
braun_peter

Napjainkban is sokszor tapasztalt sajátossága a magyar oktatásnak, hogy nem eléggé gyakorlatorientált, az iskolapadból kikerülő fiatalok nem ritkán első munkahelyükön tanulják meg igazán szakmájukat. Noha az elméleti képzés fontos, a hazai munkaerő versenyképesebbé tételéhez mindenképpen szükség van a gyakorlatban azonnal használható ismeretekre is.

Hirdetés

Az első előadást Braun Péter, a VISZ elnöke, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatói főtanácsadója tartotta, aki a banki informatikai rendszereket tekintette át a felhasznált megoldások és a működő modulok leírásával, valamint kitért a folyamatban lévő hazai és nemzetközi fejlesztésekre is.

Mind a vállalatok, mind az egyetemekről frissen kikerült munkavállalók számára nagyon fontos, hogy lerövidüljön az a folyamat, aminek végére az újonnan érkezett alkalmazott hadra foghatóvá válik. Tekintse meg Braun Péter előadásáról készült videónkat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.