Hirdetés
. Hirdetés

Világrekordot ért el a Huawei

|

Egy török 5G teszthálózatban egy Mate 20 X okostelefonnal 2,92 Gbps-os átviteli sebességet értek el.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei és a Türk Telekom által végrehajtott 5G teszt során egy éles hálózatban egy 5G technológiájú Huawei Mate 20 X okostelefonnal 2,92 Gbps-os átviteli sebességet értek el, ami világrekordnak számít. Az eredmény eléréséhez két 5G hordozót kombináltunk, nyilatkozta Yusuf Kıraç, a Türk Telekom technológiai vezetője.

A Huawei a Türk Teleokmmal együttműködve egy, a nemzetközi 3GPP szabványoknak megfelelő 5G teszthálózatot hozott létre. A múlt hónapban Zürichben a kínai gyártó és a Sunrise svájci telekom szolgáltató 3,67 Gbps-os adatátviteli sebességet ért el több 5G okostelefon felhasználásával egy 5G cellában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.