Hirdetés
. Hirdetés

Polkadot Hub nyílik Balin

|

Fontosnak tartják, hogy mindenki, aki csatlakozik, hasznos infókat kapjon, a tanulási folyamatokban fejlődhessen.

Hirdetés

Az utóbbi években nagy igény volt arra a Polkadot közösségében, hogy összegyűlhessenek hasonló érdeklődési körű emberek közösségi helyeken. Egészen kezdőktől kezdve - akik szeretnének a Polkadottal foglalkozni, vagy szeretnének fejleszteni, kontribútorrá válni, lehet szó akár social media tartalomgyártásról, vagy épp tutorial írásról is - teljesen a haladókig. Megfogalmazódott az ötlet, hogy legyen egy hely, ahol összegyűlnek az érdeklődők, és ezt a világ egyik legszebb és legizgalmasabb környezetében, Balin kezdték el a Polkadot nagykövetek megalakítani. Nem egy sima co-working space-t szerettek volna létrehozni, hanem egy kicsit extrábbat. Fontosnak tartják, hogy mindenki, aki csatlakozik, hasznos infókat kapjon, a tanulási folyamatokban fejlődhessen.

"Minden hétre tervezünk hackathonokat, minden pénteken reggeltől estig. Ezekre el lehet jönni tanulni, de úgy is be tudnak szállni az érdeklődők, ha van egy konkrét projektjük, és szeretnék megmutatni. Adunk segítséget, csináljuk közösen, együtt tanulunk, együtt fejlődünk. Ezen kívül meetupokat is szervezünk. AMA-jellegű találkozók ezek, bármit lehet kérdezni az előadóktól Polkadot, Kusama témákban. A harmadik típusú eseménye a Polkatot Hubnak a social események. A web3-as Polkadot közösséggel együtt elmegyünk dzsungeltúrára, vízi sportolni, vagy csak megnézünk egy filmet, valahol beszélgetünk. Minden reggel bodywork jógát tervezünk. Az a lényeg, hogy tényleg életszerű legyen, ne csak egyedül kódolgasson az ember. Ez egy rendszer és egy életérzés egyben" - fogalmazta meg a program különlegességét Six.

Hirdetés

Hozzátette, ez semmiképp sem egy befizetős, web2-es alapú közösség, hanem egy dinamikus NFT-re épül. A hackathonok alatt fejlesztik ki a Hub rendszerét, és egy közösségi létezést hoznak össze. Például úgy tud az ember bemenni a Hubba a hackathonra, ha van ilyen NFT-je, vagy épp tudja, hogy kell aláírni egy tranzakciót. Ezeket majd lehet gyűjteni, és szinteket lépni általa. Most épp azt igyekszik kidolgozni a csapat, hogy web3 toolokkal hogyan lehet működtetni a legjobban a Polkadot Hubot.

A funding a Polkadottól jön, és angel investorként beszállt a Crypto CTF is, ez adta meg a kezdőlöketet. Alapvetően a hubokat Polkadot Ambassadorok működtethetik, ez kritérium. Ecosystem partnerként is csatlakozhat, akit érdekel, a timetable-ben található időpontokra pedig bárki foglalhat időpontot, ha érdeklődik a témában akár VC-ként, akár kezdő Polkadot userként, vagy épp, ha tanácsokat szeretne kérni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.