Hirdetés
. Hirdetés

24 millió notebookot adna el idén az ASUS

|

A január végével megkezdődtek a találgatások, ki mit vár az idei évtől.

Hirdetés

Hamarosan vége a januárnak, az IT-cégeknél pedig megkezdődtek a találgatások, jóslatok, hogy ki mit vár az idei évtől. Többek között az ASUS is megpróbálta előre értékelni a lehetőségeket a 2013-as évvel kapcsolatban.

A Digitimes információ szerint a gyártó az idei december végéig összesen 24 millió notebookot szeretne eladni. Ez 26,3 százalékkal több készüléket jelent, mint tavaly. Mindez meglehetősen ambiciózus tervnek látszik, figyelembe véve, hogy a notebookok eladásai már a tavalyi évben is emelkedtek az ASUS-nál, 29,3 százalékkal. 

Az ASUS nem állt meg a noteszgépeknél, a tabletekből is több talál majd gazdára a várakozások szerint. Egészen pontosan ASUS-ból 12 millió, ami 90,5 százalékos növekedést jelentene 2012-höz képest.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.