Hirdetés
. Hirdetés

5 millió tablettel rohamozna az Acer

|

Ennyi táblát adnának el idén, de a gyártó emellett a notebook-fronton is növekedésre számít.

Hirdetés

Az idei első negyedév fele véget ért, ezért az IT-s cégek sorra adják közre a jóslataikat a teljes évi várható eredményekkel kapcsolatban. Ezúttal az Acer beszélt arról, hogy mit is vár az okostelefonok, a tabletek és a notebookok esetében. Szerintük mindhárom szektor növekedésre számíthat az eladásokat tekintve 2013-ban.

Mivel egyre több belépőkategóriás, közép- és felsőszériás tablet kerül a piacra, nem csak 7 hüvelykes, de a nagyobb változatok esetében is; ezért az Acer szerint a táblákból sok talált idén gazdára. Egészen pontosan valamivel több mint 5 millióra tippelnek.

Notebook-fronton szintén erősödésre számítanak, bár Európában már így is stabil a piaci részesedésük, amely 21-22 százalékon alakul. Emellett azonban Kínában a három legnagyobb közé is kerülhetnek, bár itt pontos adatokkal nem szolgáltak. Az okostelefonokat tekintve idén 2 millióra számítanak, szemben a tavaly gazdára talált 500 000 darabbal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.