Hirdetés
. Hirdetés

A legmélyebb gödörben az HTC

|

Kis túlzással a szétesés felé száguld a gyártó, amely a hetedik vezetőjét vesztette el.

Hirdetés

Folytatódnak az HTC gondjai: ezúttal a működésért felelős igazgatójuk, Matthew Costello hagyta ott őket. A gyenge eladásokkal küszködő vállalat egyik szóvivője megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy a tervezésért felelős elnök veszi majd át a helyét, azaz Fred Liu. 

A Bloomberg értesülései szerint Costello nem lép ki teljesen a vállalatból, ugyanis kiemelt tanácsadóként működhet tovább Európában. Ez ugyanakkor a hetedik olyan eset, amikor az HTC egyik vezetője a távozás mellett dönt - és a hét csak az idei évre értendő. 

Az idei első negyedéves eredményeket tekintve az HTC 2,82 millió dollárt szerzett az 1,42 milliárdot árbevételből, ez viszont a valaha volt leggyengébb eredménye volt a cégnek. Most azt remélik, az Apple és a Samsung ellenére az HTC One megfordítja ezt a nagyon kedvezőtlen helyzetet. Az HTC First, az első Facebook Home-mal szerelt telefon ebben már biztos nem segít, hiszen annyira kicsi az érdeklődés iránta, hogy sok helyen eleve forgalomba sem kerül. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.