Hirdetés
. Hirdetés

A Lenovo lesz a legnagyobb notebook-gyártó

|

Bár még csak 2013. eleje van, az elemzők már az első negyedév végéről találgatnak.

Hirdetés

Még csak az idei év második hónapjában vagyunk, az elemzők máris azt találgatják, hogyan alakul majd az IT-piac teljes, első negyedéves eredménye. Ami a PC-s piacot illeti, megint a Lenovo neve van a lista élén. 

A Digitimes névtelen forrásai az ellátóláncból úgy gondolják, az idei évben végig a HP viszi majd a pálmát. Ennek ellenére a notebook-piac élén valószínűleg a Lenovo lesz majd, legalábbis a január-március közötti időszakban. Míg a Lenovo eladásai nem csökkennek, addig a HP, a Toshiba, a Dell és az Acer esetében 15-20 százalékos visszaesést várnak az elemzők.

Az idei év hátralévő részében az első helyre a HP kúszhat majd fel, várhatóan 35 milliós eladással, ami több, mint a tavalyi évben (akkor 32 millió notebookot sikerült értékesíteniük). A Lenovo esetében 30-31 millió noteszgépre számítanak a szakértők. Összességében az elemzők továbbra is megosztottak, ha arról van szó, hogy a HP meg tudja-e előzni a Lenovót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.