Hirdetés
. Hirdetés

Digitális marketing képzést indított a BKF

|

A nemrégiben létrejött posztgraduális e-business menedzsment szakirányú továbbképzési szakon kívül a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola digitális marketing képzést is indít, az egyik iparági szereplővel közösen.

Hirdetés

Egyéves előkészítés után a főiskola a Neo Interactive ügynökséggel együttműködve idén szeptembertől egy államilag is elismert, diplomához kötött, szakirányú végzettséget nyújtó digitális marketing képzést indít.

Az erről kiadott tájékoztató szerint a szakmai kurzus célja kettős. Elsősorban digitális szemlélettel bíró szakembereket kíván felkészíteni akár ügynökségi, akár ügyfél oldali munkára, de a képzés további célja, hogy a szakma elismert képviselőinek segítségével "a fénysebességgel fejlődő online marketingben naprakész, folyamatosan bővíthető tudásbázist adjon át a résztvevőknek, amit akár már másnap közvetlenül hasznosíthatnak marketing-feladataikban". Éppen ezért a tananyagot a kurzus és a Neo Interactive szakterületeinek vezetői úgy dolgozták ki, hogy a hallgatók összefüggő ismereteket, valós szakmai kompetenciát szerezhessenek.

A képzés előadói között megtalálható több, a digitális reklámügynökségnél dolgozó szakember is, köztük Soós Gergely, ügyvezető igazgató, Székely Szabolcs, stratégiai igazgató, Benkő Judit, a médiatervezési részleg vezetője, Bodnár Ákos grafikai és fejlesztési vezető, Sáfrány Zsuzsanna tartalomfejlesztési vezető, Kovaliczky Tamás ügyfélkapcsolati igazgató, Miyazaki Jun, keresőmarketing szakértő, Nagy András digitális marketing elemző, Kaszás György kreatívpartner, de a listában szerepel Kiss Imre, a Millward Brown Hungary senior piackutatój, Papp-Váry Árpád PhD, a BKF Marketing Intézetének vezetője és Lóránt Gergely, a The Guidency ügyvezetője is.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.