Hirdetés
. Hirdetés

Dominánsabbak lesznek a piacon a mobil RAM-ok

|

A tabletek és okostelefonok előretörésével egyre több mobil RAM-ot adnak el.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a jelenleginél dominánsabbak lesznek a mobil RAM-ok a memóriapiacon. Ennek az oka, hogy a tabletek, az okostelefonok, az e-könyv-olvasók és a hasonló hordozható eszközök folyamatosan törnek előre a népszerűségüket tekintve.

2012-höz képest jelentős növekedés várható a mobil RAM lapkák eladásait tekintve. Míg tavaly a teljes iparág 21 százalékát fedték le, addig 2013-ban már 30 százalékosra nő ez az arány. Ebben nagy szerepet játszik az okostelefonok fejlődése is, amelyek már 1-2 GB memóriát kínálnak a korábbi, 1 GB alattiak helyett.

Mivel a várakozások szerint a telefonok és a tabletek eladásai egyaránt jelentősen növekednek, a PC-kből pedig idén még kevesebbre lesz igény, ezért a most említett újrarendeződést egy természetes következménynek tekintik. A gyártókat mindez nem igazán érinti, ugyanis minden eszközzel rendelkeznek a megfelelő lapkák elkészítéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.