Hirdetés
. Hirdetés

Kevesebb notebookot adhat el a HP és a Lenovo

|

A gyenge negyedik negyedév ellenére további visszaesés következik a notebook-piacon.

Hirdetés

A tavalyi utolsó gyenge negyedév ellenére várhatóan tovább rosszabbodik a notebook-piac helyzete - a Digitimes információi szerint a HP és a Lenovo is 20 százalék körüli csökkenésre számíthat az eladásaiban. 

Korábban az iparág 10 százalékos visszaesést várt, azonban az alkatrészgyártók már másképp gondolkoznak. A hír elég volt ahhoz, hogy elhalványítsa azt, amit a HP és a Lenovo elértek a PC-s eladások első és második helyével.

Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy mivel a noteszgépek iránti kereslet lecsökkent, ez a riválisokat is érinti, így az ASUS-t, a Dellt és az Acert is. Márciusig senki nem számít javulásra, akkor viszont talán Android-alapú, átalakítható notebookok is jöhetnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.