Hirdetés
. Hirdetés

Kinevezés a Microsoft Magyarország vezetőségében

|

Új kormányzati üzletág igazgatót nevezett ki a redmondi vállalat hazai leánya.

Hirdetés

Microsoft Magyarország - Sagyibó Viktor
Január 16-ától Sagyibó Viktor kormányzati üzletág igazgatóként felelős a Microsoft Magyarország állami szektorral kapcsolatos üzleti területeiért. A szakember 2008 óta dolgozik a Microsoftnál, mostani kinevezése előtt a központi kormányzat értékesítéseiért felelt.

Sagyibó Viktor közgazdász diplomáját és MBA fokozatát a Pécsi Egyetem marketing szakán szerezte.

„Köszönöm a Microsoft Magyarország és a Microsoft International vezetőségének bizalmát. Hiszem, hogy tudásunkkal, tapasztalatunkkal, a munka hatékonyságát és a költségek csökkentését célzó technológiánkkal biztos partnere leszünk a kormányzati szektornak. Munkám során – ahogy eddig is – partnerségre, kölcsönösen előnyös megoldásokra fogok törekedni” – hangsúlyozta Sagyibó Viktor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.