Hirdetés
. Hirdetés

Maradnak a gyenge PC-s eladások

|

Talán a Windows Blue vagy az AMD és az Intel új processzorai segíthetnek a piacon.

Hirdetés

2012. végén sem sikerült fellendíteni a személyi számítógépek eladásait - ennek sok oka van, a leggyakrabban mégis a Microsoft Windows 8-as operációs rendszerét teszik meg bűnbaknak a gyártók és az elemzők is. Miközben a tabletek elveszik a notebookok piacát, addig ez az egész folyamat az értékesítések számának a csökkenéséhez vezet. Erről szinte minden nap hallani.

A PC- és a komponensgyártók most azt mondják, hogy szerintük az eladások alacsony szinten maradnak az idei év egész első felében. A dolgokon talán javíthat majd az augusztusban megjelenő Windows Blue, amely kis túlzással egyenlő lesz a Windows 8 SP 1-gyel.

Jelenleg a felhasználóknak nincs túl sok okuk arra, hogy lecseréljék a mostani notebookjaikat vagy az asztali gépeiket. Emiatt még az is elképzelhető, hogy a második félév eladásai még az első féléves számokat is alulmúlják. A kivárás arra is választ ad majd, hogy vajon az AMD és az Intel új, nyáron megjelenő processzorai meghozzák-e a kellő érdeklődést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.