Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Microsoft Dynamics CRM 2011

|

Elkészült a Microsoft Dynamics CRM 2011 telepíthető és szolgáltatásként igényelhető változata.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy a Dynamics CRM 2011 rendszere már világszerte kapható, s így az aktív Microsoft Software Assurance (Frissítési Garancia) megállapodással rendelkező ügyfelek a Microsoft letöltőközpontján keresztül azonnal hozzá is férhetnek a megoldáshoz.

 

 



Az új verzió 150 ezer felhasználó egyidejű kiszolgálására képes a másodperc töredéke alatti válaszidővel.  Az ügyfélezelési rendszer ezen felül olyan új képességekkel érkezik, mint a „point and click” rendszerű konfigurációs lehetőség, a vállalati szintű skálázhatóság, és az egyszerű interoperabilitás a már meglévő alkalmazásokkal és adatbázisokkal:

- Ismerős felhasználói élmény a következő generációs Microsoft Outlook kliens, a böngésző- és mobil-alapú hozzáférés, a feladat, valamint a felhasználó igényei szerinti modern kialakítás révén, amely a megszokottság érzését kínálja a felhasználó számára, valamint egyszerű hozzáférést nyújt a sikeres üzletvitelhez szükséges információkhoz.
- A fejlett, intelligens technológia élményét nyújtja az egyes folyamatokhoz kapcsolódó irányított kommunikáció során, a teljesítményre és a célok teljesítésére összpontosító beépített üzleti intelligencia, valamint a valós idejű kezelőfelületek révén, amelyek elérhetővé teszik a kereskedelemben és a szolgáltató iparban dolgozó, illetve az értékesítéssel foglalkozó szakemberek számára a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges naprakész információkat. 
- A hálózati összekapcsolhatóság élménye a rugalmas felhőalapú fejlesztések, a Windows Azure interoperabilitás, a kontextuális Microsoft SharePoint lehetőség és az új Microsoft Dynamics Marketplace révén, amely leegyszerűsíti az ügyfelek és a partnerek számára a Microsoft Dynamics CRM konfigurálását és személyre szabását a meghatározott üzleti céloknak megfelelően.

A Dynamics CRM 2011-be integrált Dynamics Marketplace ma már 20 régióban áll rendelkezésre, s jelenleg több mint 1400 Microsoft partneri megoldást és szolgáltatást nyújt. Az online katalógus révén a partnerek számára rendkívül egyszerűvé válik a különféle megoldások értékesítése és forgalmazása a redmondi szoftvercég ügyfelei számára, legyen szó online, az ügyfélnél telepített vagy partneri hosting szolgáltatással nyújtott alkalmazásról.

A Dynamics Marketplace sajnos Magyarországon még nem érhető el, mivel azt csak Ausztriában, Ausztráliában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Chilében, Kolumbiában, Dániában, Németországban, Franciaországban, Indiában, Olaszországban, Japánban, Mexikóban, Hollandiában, Portugáliában, Oroszországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban vezették be eddig.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.