Hirdetés
. Hirdetés

Mit ér az informatika az üzletnek?

|

Május 30-án a Harvard Fórum aktuális rendezvényét a KPMG-BME Akadémián Mit ér az infromatika az üzletnek? címmel tartották meg.

Hirdetés

A Harvard Fórum a KPMG-BME Akadémia és a Harvard Businessmanager közös rendezvénysorozata. A fórum meghívottjai kéthavonta találkoznak, és a Harvard Businessmanager egy-egy cikkére építve tárgyalnak meg aktuális gazdasági és menedzsmentkérdéseket. A mostani téma (Mit ér az informatika az üzletnek?) moderátora Dr. Danyi Pál, a Magyar Telekom Nyrt. IT stratégia központvezetője volt.

A fórum fő gondolata, hogy a vállalati informatikának ki kell lépnie az igények egyszerű kielégítésének szerepéből,és hozzá kell járulnia a vállalat növekedéséhez. Az informatika mára túllépett az egyszerű infrastruktúra szerepén, így a cég vezetőinek is partnere lehet, a cég működésében értékes segítséget adhat. Az az informatikai csoport, osztály, főosztály, amelyik nem tud a cégben üzlettárssá válni, az megszűnik, és kiszervezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.