Hirdetés
. Hirdetés

Noreg: az eredmény a fontos

|

A nehéz gazdasági helyzet ellenére is progresszió jellemezte a Noreg kft. a 2011-es tevékyenségét.

Hirdetés

A Noreg ügyvezető igazgatója, dr. Kőrös Zsolt évértékelő beszámolóját követően megemlítette, hogy sajnálatos módon az állami megrendelések jelentősen visszaestek az elmúlt években. Még a nagyobb cégek is arra kényszerülhetnek, hogy 20-25 százalékkal lentebb vigyék szolgáltatásuk/termékük árát, másrészt, hogy eddig a számukra nem releváns közszektorban is üzleti lehetőségek után kutassanak. Ez a trend pedig egyre inkább kibontakozóban van.

 

dr. Kőrös Zsolt

 

Ennek fényében a Noreg kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát, mivel a pénzügyi szektor biztonsági megoldásainak piacán tovább tudta növelni piaci részesedését, mellyel egyetemben az elmúlt pénzügyi évben 604 millió forint árbevételt könyvelhetett el. Ezen bevétel nem csak rekord összegnek számít a cég történelmében, de az előző évhez képest 30 millió többletet is tartalmaz.

 

Az IBM által az Év üzleti Partnerének kinevezett Noreg termék és szolgáltatás mixe kiegyensúlyozott képet fest, ugyanis szolgáltatásaik és termékeik 50-50 százalékban járultak hozzá a bevételek növeléséhez. Termék téren a legtöbbet a prémium adatbázis-védelmi megoldásuk, a Guardium hozott, de emellett a cég saját fejlesztésű kártyamenedzsment rendszere, a MARGARÉTA bevezetése is sikeresnek mondható. Szolgáltatások tekintetében továbbra is az IBM-ISS-hez kapcsolódó tanácsadásuk volt a legnépszerűbb.

 

A dolgos tavalyi évben európai uniós források felhasználásával megkezdődhetett egy könnyen integrálható, magas rendelkezésre álló hitelesítő rendszer, az OrchIDEA fejlesztése, melynek első verziója már márciusban megérkezhet. A Noreg távlati terveiben továbbá szerepel a külföldi terjeszkedés is, amit elsősorban hozzáértő partnerek útján szeretnének megvalósítani.

 

A Noreg beszámolójáról bővebben, társoldalunkon tájékozódhatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.