Hirdetés
. Hirdetés

Növekedésre számít a Gigabyte

|

Az alaplapok eladásainak a 15 százalékos emelkedését várja a Gigabyte.

Hirdetés

A Gigabyte tájékoztatása szerint növekedést várnak az alaplapjaik eladásait illetően. Ez furcsa módon azonban nem a javulást jelzi, hanem azt mutatja meg, hogy mennyire rossz bőrben van a PC-ipar. A PC-s piac az idei év első két negyedévében nagy gödörbe zuhant, ezért az őszi élénkülés bár jó hír, csodát nem tesz egyik szereplő számára sem a szektorban. 

A Gigabyte alelnöke, Alexander Ma azt mondta, hogy a vállalat 15 százalékkal több eladott alaplappal számol a keresletnövekedés jegyében. Ezt az őszi időszakra vonatkoztatva kell érteni, az idei második negyedév adataihoz viszonyítva. 

A gyártó az idei év első felében 10 millió alaplapot tudott eladni, ebben pedig az segített, hogy az egyik riválisa tervezési hibákkal kiadott modelleket dobott a piacra. Most talán a Haswell okozta hullám is segít a keresletet fokozni. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.