Hirdetés
. Hirdetés

Offol a Twitterről Elon Musk

|

A világ leggazdagabb tech-embere rájött, hogy egyszavas tweetjei képesek gazdaggá vagy éppen vesztessé tenni embereket.

Hirdetés

Elon Musk szünetet tart a Twitteren, azt követően, hogy piacrázó megjegyzéseket tett a kriptovalutákkal, valamint a folyamatban lévő GameStop-részvénydrámával kapcsolatban.

Egy időre leléptem.

Mint ismeretes, január végén kiírta a Twitterre, hogy #bitcoin és máris egekbe repült a kriptovaluta árfolyama. De a GameStop részvényeit is hasonlóan küldte a csúcsokra, ahogyan a Cyberpunk 2077 és a Witcher 3 videojátékokat is készítő CD Projekt papírjait is rendesen megtolta egyetlen tweetjével.

Hirdetés

A Tesla-vezér elismerte a Clubhouse-ban tartott beszélgetésében, amely során szó esett a Neuralink videojátékokat játszó majmának eredményeiről is, hogy a jövőben óvatosnak kell lennie azzal kapcsolatban, mit mond, mert már egyetlen megjegyzése is jelentősen befolyásolhatja a piacokat.

Százezrek rebegnek hálát közvetett részvételéért a GameStop-ügyben illetve a kriptovaluta-szárnyalás miatt, így érthető, hogy sokan nem örültek a bejelentésnek, mivel rengetegen fordultak hozzá, hogy egy-egy jó szóval támogassa őket vagy projektjüket. De nem kell sokáig aggódni, szakemberek szerint ugyanis Musk képtelen ellenállni annak, hogy ne ossza meg gondolatait a világgal, és hamarosan visszatér.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.