Hirdetés
. Hirdetés

Sanghajban nyitott üzletet az Apple

|

A sanghaji Apple Store a gyártó második hivatalos márkakereskedése Kínában. A hírek szerint a vállalat a jövő év végéig összesen húsz új üzletet szeretne nyitni az ázsiai országban.

Hirdetés

Az Apple weboldalán közzétett fotók tanúsága szerint hatalmas vásárlókból és bámészkodókból álló tömeg gyűlt össze a sanghaji Apple Store megnyitójára.

A bolt a várost kettészelő Huangpu folyó keleti partján található Pudong üzleti negyedben nyitotta meg kapuit. A városnak az elmúlt húsz évben tapasztalt, hihetetlen mértékű növekedését szimbolizáló negyedben számos új építésű felhőkarcoló található - köztük Sanghaj legmagasabb épülete, a Shanghai World Financial Center.

A sanghaji üzlet Kína második hivatalos Apple kereskedése; az elsőt 2008-ban, néhány nappal az Nyári Olimpiai Játékok előtt nyitották Pekingben.

Kína - elsősorban az európai és a japán piacokhoz viszonyítva - továbbra is az Apple kevésbé jelentős üzleti célpontjai közé tartozik - annak ellenére is, hogy a cég az elmúlt években jelentős mértékben terjeszkedett Ázsiában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.