Hirdetés
. Hirdetés

A Samsunghoz igazolt az AMD alelnöke

|

25 éves együttműködés után Michael Goddard az AMD után a Samsung sorait erősíti a jövőben.

Hirdetés

Az AMD kínai vállalatának vezetője után az Advanced Micro Devices újabb kulcsfontosságú személyt veszít el: Michael Goddard egyike azon kevés veteránnak, aki a kezdetektől kitartott a cég mellett. Az alelnöki posztjáról távozó Goddard összesen 25 évet dolgozott az AMD-nél, így sokáig úgy tűnt, hogy nem választ mást.

A jövőben Goddard a Samsunggal dolgozik tovább, ahol alelnök és fő rendszermérnök lesz. Ezzel már a második magas rangú AMD-s távozik a koreai vállalathoz, hiszen idén Patrick Patla már átigazolt a Samsunghoz. 

Az AMD-nél nem most kezdődött a tömeges elvándorlás, hiszen több ügyvezető távozott már többek között az Apple-höz és a Qualcommhoz. Az AMD egyébiránt a dolgozóinak a 15 százalékát is leépítette legutóbb. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.