Hirdetés
. Hirdetés

Az év üzletemberei között a Seagate elnöke

|

A Fortune Magazine Steve Luczót is beválasztotta a rangos, 2012-es listába.

Hirdetés

A Seagate Technology tájékoztatása szerint Steve Luczót, aki a vállalat elnöke, vezérigazgatója és egyben ügyvezetője, a Fortune Magazine beválasztotta a rangos, 2012-es év üzletemberei listájába. Ez a lista a legjobb vezetőket igyekszik rangsorolni, több iparágból is.

Az értékelés során több szempontot is figyelembe vettek, így a pénzügyi eredményeket, a tőzsdei teljesítményt és a cég piaci értékét is. Figyeltek ugyanakkor a stratégiára és a kockázatvállalásra is, többek között.

Luczo mellett a Szilícium-völgy olyan híres vezetői is rákerültek a listára, mint Jeff Bezos (Amazon), Tim Cook (Apple), Larry Page (Google), Warren Buffett és Oh-Hyun Kwon (Samsung), Larry Ellison (Oracle) vagy Ginni Rometty (IBM). A Fortune kiemelte, hogy Luczo egy csökkenő részesedéssel és növekvő költségekkel küzdő cég irányítását vette át, és az idei évben a vállalattal rekordbevételekre- és haszonra tett szert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.