Hirdetés
. Hirdetés

Egy gyűjtőoldalon a digitális készségeket fejlesztő hazai kurzusok

|

A karrierváltók, illetve a digitális készségeiket bővíteni vágyó szakemberek is találhatnak maguknak releváns hazai vagy nemzetközi, akár térítésmentesen is elvégezhető kurzusokat.

Hirdetés

A legfrissebb Digital Decade riport korántsem festett biztató képet a magyar 16-74 év közötti lakosság digitális készségeiről. Hazánkban a felnőttek mindössze 50%-a rendelkezik legalább alapszintű digitális készségekkel, ami jelentősen elmarad az uniós átlagtól, és a 80%-os uniós célkitűzéstől, amelyet 2030-ig kellene elérni. Az Unió jelentésében azt javasolta Magyarországnak, hogy helyezzen nagyobb hangsúlyt a digitális készségek fejlesztésére, különös tekintettel a felnőttek digitális képzésekbe való nagy arányú bevonására.

Az IVSZ a "Koalíció a digitális készségfejlesztésért és munkahelyekért" hazai koordinátoraként azért is hozta létre a digitaliskeszsegek.hu gyűjtőoldalt, hogy a karrierváltók vagy digitális készségeiket fejleszteni vágyó szakemberek könnyebben megtalálhassák a lehetőségeket.

Hirdetés

A digitaliskeszsegek.hu képzéseket listázó oldalán számos térítésmentesen igénybe vehető kurzus is megtalálható - a DigitalTech EDIH kurzusai a kkv-k vagy a közszféra szervezeteinek munkavállalói számára elérhetők, a LevelUp jellemzően angol nyelvű képzései minden érdeklődő számára nyitottak.

A képzéseken kívül a weboldalon az oktatáshoz kapcsolódó pályázati lehetőségeket, készségfejlesztéssel kapcsolatos híreket, stratégiákat is rendszeresen közzé tesznek.

Az oldal az Európai Unió támogatásával, a CEF-program keretén belül jött létre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.