Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgatósági tag az Invitel Holdings-nál

|

Az Invitel Holdings A/S bejelentette, hogy a mai naptól Madarász Lászlót a Társaság Igazgatóságának tagjává választották.

Hirdetés

Madarász László
Madarász László
Madarász László korábban, több beosztásban és több országban is - többek közt a BNP-Dresdner Bank Magyarország igazgatójaként és vezérigazgatójaként - dolgozott a BNP-nél. Emellett több társaságnál töltött be fontos igazgatósági tisztséget, így többek közt a Postabanknál, a BNP Paribas Bank Magyarországnál és a MALÉV Magyar Légiközlekedési Zrt.-nél. Madarász László jelenleg a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságának is tagja.

Az Invitel Holdings A/S Magyarország vezető alternatív, és második legnagyobb vezetékes távközlési és szélessávú internetszolgáltató társasága, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt kínál hang-, adat- és internet szolgáltatásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.