Hirdetés
. Hirdetés

Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén

|

"Átélhetőbb, interaktív formában fogadhassák be a tudást"

Hirdetés

Szeptembertől Kustos Ferenc tölti be a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatói posztját. A 41 éves szakember, aki a vállalat direkt és indirekt értékesítéséért, valamint a marketingkommunikáció és termékmenedzsment területért egyaránt felelős, a Ricoh-t megelőzően a banki szoftvereket fejlesztő ApPello Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója volt.

"Célul tűztem ki a Magyarországon egyelőre alulreprezentált márkánknál a "fair share" elérését mind a márkaismertség, mind a piaci részesedés tekintetében. Ebben nagy segítségünkre szolgál, hogy a Ricoh Hungary az irodatechnikai és professzionális nyomdai berendezések forgalmazásán túl 2014 októbere óta kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeket kínál az IT disztribúciós csatornáján keresztül a mikro- és kisvállalkozások, sőt az otthoni felhasználók részére is. Terveim szerint a módszertant is magukba foglaló oktatási megoldásainkkal egyfajta evangelizációs szerepet fogunk betölteni, hogy Magyarországon a jövő generációi mind a közoktatásban, mind a vállalatoknál sokkal átélhetőbb, interaktív formában fogadhassák be a tudást, ezáltal (költség)hatékonyabbá téve az egész folyamatot " - nyilatkozta a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.