Hirdetés
. Hirdetés

Uj Péter - Index, balra el

|

A portál főszerkesztője 12 év után hagyja ott az Index.hu-t.

Hirdetés

Amint azt a közismert portál írja, 2011. szeptember 30-án - saját elhatározásból, közös megegyezéssel - távozik az Indextől Uj Péter főszerkesztő. Ezzel gyakorlatilag követi az Index.hu-t elhagyókat. A közelmúltban számos kulcsfigura távozott a portáltól, többek között Kardos Gábor ügyvezető igazgató, illetve néhány hete Tóta W. Árpád Pulitzer-Emlékdíjas újságíró, aki jelenleg a Facebookon folytatja tovább véleményező tevékenységét.

Uj Péter, index

Uj Péter, az Index leköszönő főszerkesztője (forrás: delmagyar.hu)

Uj Péter 1999-ben az Index egyik alapítója volt, 2000 februárja óta vezette a szerkesztőséget. A távozó főszerkesztő szeptember 30. után is tagja marad az Index.hu Zrt. igazgatóságának.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.