Hirdetés
. Hirdetés

Új termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgató az Invitelnél

|

2012. június 18-tól Langsteiner Marianne az Invitel lakossági üzletágának új termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgatója. A szakember közel 20 évet töltött marketing területen.

Hirdetés

Langsteiner Marianne, invitel
Langsteiner Marianne, invitel

Langsteiner Marianne tölti be az Invitel termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgatói pozícióját. Feladata lesz az ügyfélközpontú és versenyképes termék- és szolgáltatási portfólió kialakítása, fejlesztése.

Az elmúlt 20 évben jelentős szakmai tapasztalatokra tett szert a hazai telekommunikációs szektorban és kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a termékmenedzsment és üzletfejlesztés területén. Korábban a Magyar Telekomnál és elődvállalatainál töltött be vezető pozíciókat, többek között irányítója volt a Westel – T-Mobile márkaváltási folyamatának, illetve részt vett a T-Home márka bevezetésében. 2008-tól 2010-ig, a Magyar Telekom T-Mobile és T-Home üzletágainak lakossági marketing igazgatójaként tevékenykedett, majd 2010 végétől – az Invitelhez történő csatlakozásáig – a Malév Magyar Légiközlekedési Vállalat marketingigazgatójaként tevékenykedett, ahol a marketing, termék-menedzsment, termékfejlesztés és e-business területek koordinálásáért felelt.

„Az Invitel az elmúlt hónapokban a megújulás útjára lépett, ebben folyamatban szeretnék én is aktív szerepet vállalni. Szívesen jöttem az Invitelhez, mert úgy látom, hogy az új termékportfolió, a nagy ívű technológia fejlesztések és az új menedzsment által meghatározott célok sikerre vihetőek. Minden egy irányba mutat: az Invitel szeretné ügyfelei számára a legmodernebb technológiát és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítani, hogy az otthoni televíziózás, internetezés az egész család számára igazi élményt jelenthessen” – fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel új termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgatója.

Langsteiner Marianne a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett okleveles közgazdász-, majd a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnök diplomát. Ezt követően különböző pozíciókban dolgozott a Westel Rádiótelefon Kft-nél, majd csatlakozott a Westel 900 Rt-hez, mint üzletfejlesztési igazgató. 2003-tól stratégiai igazgatóként folytatta a munkát, nevéhez fűződik a Westel – T- Mobile márkaváltási projekt vezetése. 2005-től a T-Mobile marketing igazgatójaként, 2008-tól pedig a Magyar Telekomon belül a T-Mobile és T-Home üzletágak lakossági marketing igazgatójaként tevékenykedett. 2010 végén távozott a cégcsoporttól és az Invitelhez történő csatlakozásáig a Malév Magyar Légiközlekedési Vállalat marketingigazgatójaként tevékenykedett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.