Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

|

2015. február 12-től Langsteiner Marianne tölti be az Invitel lakossági vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

Hirdetés

Langsteiner Marianne 2012 júniusa óta az Invitel lakossági marketing igazgatójaként tevékenykedett, feladata volt az ügyfélközpontú és versenyképes termékportfólió alakítása, valamint a szolgáltatások ügyféligényeket messzemenően figyelembe vevő fejlesztése. A szakember két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai telekommunikációs szektorban.

Hirdetés

A kinevezés kapcsán David Blunck, az Invitel vezérigazgatója hangsúlyozta: „Marianne-nak lakossági marketing igazgatóként kulcsszerepe volt a televíziózást középpontba helyező szolgáltatási stratégia sikerében. Az Invitel tv-szolgáltatásból származó árbevétele – felülmúlva várakozásainkat – az elmúlt két évben megduplázódott. Mostantól, a teljes lakossági szervezet vezetőjeként minden lehetősége megvan a sikeres folytatásra.”

„Megtisztelő számomra, hogy a lakossági üzletág csapatának élén átvehetem a stafétabotot, tovább erősíthetem a családok és helyi közösségek körében az Invitel, mint minőségi tv-, internet- és telefonszolgáltató pozícióját. A 2015-ben is tovább folytatódó hálózatfejlesztési programunk és ügyfélorientált kollégáink egyaránt biztosítékot jelentenek arra, hogy ügyfeleink számára magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk. Mindezzel célunk, hogy az otthoni televíziózás, internetezés az egész család számára igazi élményt jelenthessen” – fogalmazott Langsteiner Marianne.

 

Langsteiner Marianne a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél szerzett okleveles közgazdász-, majd a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnök diplomát.
A Magyar Telekomnál és elődvállalatainál is vezető pozíciókat töltött be, 2005-től a T-Mobile marketing igazgatójaként, 2008-tól pedig a Magyar Telekomon belül a T-Mobile és T-Home üzletág marketing igazgatójaként tevékenykedett, többek között a Westel T-Mobile-lá történő átmárkázását irányította és a T-Home márka bevezetésében is részt vett. Ezt követően az Invitelhez történő csatlakozásáig a MALÉV Légiközlekedési Zrt. marketing igazgatója volt, a társaság marketing, termékfejlesztési és e-business tevékenységét irányította.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.