Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető az Enterprise Group Consulting üzletágának élén

|

A rendszerintegrátor cég Jankó Károlyt nevezte ki a Consulting üzletág vezetőjének.

Hirdetés

Jankó Károly, Enterprise Group
Jankó Károly, Enterprise Group
Jankó Károly gépészmérnökként végzett a Bánki Donát Műszaki Főiskolán és pályafutását a Porsche Informatikánál és a Renault Hungáriánál kezdte. Ezt követően SAP területen a Unitis Rt. SAP logisztikai tanácsadójaként, illetve projektvezetőjeként tett szert tapasztalatra. Később az SAP Magyarország projekt- és programvezetőjeként pedig több mint húsz projekt vezetésében vett részt, különböző iparágakban. A szakember az SAP partneri hálózatából érkezett az Enterprise Grouphoz 2011 nyarán, ahol vezetői kinevezését megelőzően a Consulting üzletág projektirányításában SAP program menedzserként dolgozott.

A Consulting üzletág vezetőjeként Jankó Károly legfontosabb feladatai közé tartozik a kiemelt és komplex SAP projektek irányítása, minőségbiztosítása és ellenőrzése – elsősorban államigazgatási és egészségügyi területen –, valamint az együttműködés megszervezése és felügyelete az Enterprise Group további három üzletágával.

„A különböző területek szakmai kompetenciáinak összehangolásával vezetőként legfontosabb célom a Consulting üzletág elsődleges szolgáltatási területe, az SAP tanácsadás integrációja a vállalat szolgáltatási portfoliójába” - mondta Jankó Károly.

„Jankó Károly speciális szakmai tapasztalata, szakértelme és emberi kvalitásai alapján is a leginkább alkalmas ember Consulting üzletágunk vezetésére. Bízom benne, hogy az SAP bevezetés és tanácsadás területén is hamarosan meghatározó piaci szereplővé válunk [..]” - mondta Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.