Hirdetés
. Hirdetés

Váltás a Siemens Egészségügyi Szektorának élén

|

Néhány napja a Siemens Egészségügyi Szektorának tevékenységét László Imre irányítja Magyarországon. A szakember dr. Szokodi Csabát követi az igazgatói pozícióban, aki a magyar egészségügy más területén folytatja pályafutását.

Hirdetés

A február 15-től a munkát átvevő László Imre mérnök, a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát 1992-ben. Szakmai pályafutását a Siemens kötelékében kezdte, ahol nyolc évet töltött el szervizmérnökként. Mérnöki tevékenysége során elsősorban a modern CT- és MR-rendszerekre koncentrált, 2001 óta CT- és MR-specialistaként vett részt a Siemens értékesítési tevékenységében. 2005 óta a cég értékesítési vezetője, 2010 óta az „Imaging és IT Divízió” vezetője; e pozícióiban szakmai tevékenységével nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az elmúlt két évben a Siemens európai összehasonlításban is kiemelkedő sikert ért el itthon: több mint húsz nagy tudású direkt digitális felvételező-átvilágítót szállított megújuló vagy zöldmezős beruházásban épülő szakrendelőkbe. 

Tervei szerint irányítása alatt a Siemens Egészségügyi Szektor tovább folytatja a magyar képalkotó diagnosztika elsősorban uniós finanszírozású fejlesztését, a legújabb radiológiai technológiák magyarországi meghonosítását, valamint a magyar szakemberek európai kutatás-fejlesztési együttműködésekben való részvételének támogatását.

A Siemens Egészségügyi Szektor a világ egyik legnagyobb egészségügyi szállítója, mely vezető szerepet tölt be az orvosi képalkotásban, a labordiagnosztikában, a kórházi informatikában, valamint a hallókészülékek területén. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.