Hirdetés
. Hirdetés

Vezetői kinevezések a Pannonnál

|

Laczkó Tóth Gergelyt nevezték ki a Pannon új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé (Chief Market Officer) és egyben a Kereskedelmi Divíziójának vezetőjévé. Egy új szervezeti egység is létrejön, amit Gőgh Attila irányít majd.

Hirdetés

Anders Jensen vezérigazgató ezt nyilatkozta a bejelentés kapcsán: ?Nagy örömmel nevezem ki Gergelyt a Pannon új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé. Nyilvánvalóan rendelkezik a pozíció betöltéséhez szükséges szakmai lendülettel és kompetenciával, és értékes, újszerű látásmódjával segíti a Pannon stabil pozíciójának további erősítésére irányuló törekvéseinket."

Laczkó Tóth Gergely (képünkön) ez év október 1-je óta a Pannon megbízott kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. 2007-ben csatlakozott a Pannonhoz, azt megelőzően pedig a TELE2-nél és a UPC-nél töltött be különféle felsővezető pozíciókat.

Kinevezése kapcsán Laczkó Tóth Gergely így nyilatkozott: ?Rendkívüli megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen rangos és sikeres cég kereskedelmi vezérigazgató-helyettese lehetek. Határozott növekedési ambícióink vannak mind a hangalapú, mind pedig az adatkommunikációs szegmensben, és biztos vagyok benne, hogy a Pannon nagyszerű csapatára és teljesítményorientált munkakultúrájára támaszkodva magasabb fejlettségi szintre tudjuk emelni a céget."

A Pannon egyúttal új szervezeti egységet hoz létre ?Üzleti igazgatóság" néven, hogy még erősebben összpontosíthasson a vállalati ügyfelek kiszolgálására. Az igazgatóság közvetlenül Anders Jensennek tartozik beszámolási kötelezettséggel, és Gőgh Attila üzleti igazgató irányításával fog működni.

Új pozíciójában Attila a Pannon igazgatótanácsának is tagja lesz. Attila 2008-ban csatlakozott a Pannonhoz üzleti értékesítési igazgatóként, ezt megelőzően a L'Oréal Hungary FMCG divíziójának kereskedelmi igazgatója volt.

Gőgh Attila elmondta: ?Biztos vagyok benne, hogy a vállalati ügyfelek stratégiai fontosságának erősítésével jobb minőségű üzleti ajánlatokat és megoldásokat fogunk majd összeállítani."

Anders Jensen hozzáfűzte: ?Biztos vagyok benne, hogy a megerősített kereskedelmi szervezettel a Pannon felkészülten tekint jövőbeni ambíciói megvalósítása és a növekedés elé. Határozott vezetőként Gergely és Attila is sikerrel véghez fogja vinni a Pannon célzottabb és egyértelműbb, dinamikus kereskedelmi programját."

Az új kinevezések 2010. január 1-jétől érvényesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.