Hirdetés
. Hirdetés

Will.i.am az Intel egyik igazgatója lett

|

A Black Eyed Peas énekese több éves szerződést kötött a chipgyártóval. A keddi bejelentés szerint többek között a kreatív innovációs tevékenységet fogja igazgatni.

Hirdetés

Az Intel kedden jelentette be, hogy William James Adams Juniort., ismertebb nevén Will.i.am-et, a méltán népszerű Black Eyed Peas zenekar énekesét nevezték ki a cég új kreatív innovációért felelős igazgatójául.

A többszörös Grammy-díjas és platinalemezes sztár az új technológiák kidolgozása mellett, a zenei fejlesztéseket és a technológiai támogatással kapcsolatos tevékenységeket felügyeli majd a cégnél. Adams ?több évre szóló, kizárólagos kreatív és technológiai együttműködést kötött az Intellel" - olvasható a chipgyártó közleményében.

Az Intel a múlt héten már megkötött egy hasonló, az informatikai iparban felettébb szokatlannak számító szerződést: Eric Huggres, a BBC Future Media & Technology divíziójának igazgatója alelnökként és a Digital Home Group vezető menedzsereként csatlakozik majd a céghez.

A fenti személyügyi döntések is azt mutatják, hogy a multimédiás megoldások egyre fontosabb szerepet játszanak az informatikában. Ahogy az Intel, úgy legnagyobb riválisa, az Advanced Micro Devices (AMD) is egyre nagyobb hangsúlyt fektet a grafikus megoldások fejlesztésére, a gamerek és a videótartalmak fogyasztóinak jobb kiszolgálására. 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.