Hirdetés
. Hirdetés

Ajándék fejlesztőeszközök az MS-től: diákoknak

|

A DreamSpark programon belül immár a hazai középiskolások is ingyen juthatnak a Microsoft fejlesztőeszközeihez.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy a nagy sikerre és a gazdasági válságra való tekintettel kiterjeszti DreamSpark programját, aminek köszönhetően immár nem csak a felsőoktatásban tanuló diákok számára, hanem a középiskolásoknak is ingyenesen elérhetővé teszi a redmondi cég a fejlesztőeszközeit. Így a nebulók többmilliós programokhoz juthatnak, amihez csak a tanulói jogviszonyukat kell igazolniuk. Az elérhető csomagban ráadásul olyan nagy "neveket" találhatunk többek között, mint a körülbelül 300 ezer forint értékű Visual Studio 2008 Professional .NET fejlesztői környezetet, az XBox játékok készítésére szakosodott XNA Game Studio 3.0-t, vagy a designerek számára készült Expression Studio 2-t. A teljes lista a DreamSpark oldalán tekinthető meg.

 

 

dreamspark.jpg
 

 


A letöltéshez a tanulóknak nem kell mást tenniük, mint - a Messenger fióknál is használatos - Live ID azonosítójukkal bejelentkezniük a fenti linken található oldalra, majd az ország, az oktatási intézmény és a hallgatói azonosító megadása után már tölthetik is le az értékes fejlesztői eszközöket. Rövid kutakodásunk alapján ezt többek között már a Jedlik Ányos Gimnázium, a Domino Általános Iskola és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulói tehetik meg. Míg a felsőoktatásból olyan intézmények reprezentálják hazánkat, mint a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Budapesti Műszaki Főiskola, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nyugat-Magyarországi Egyetem. Sőt a programok azok számára is elérhetőek, akik rendelkeznek Nemzetközi Diákigazolvánnyal. A Listában egyébként egy fekete ló is szerepel a hazai intézmények között: az úgynevezett "Dexter Ltd.", amelynek a kilétére eddig nem sikerült fényt derítenünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.