Hirdetés
. Hirdetés

Új ügyvezető a GTS Hungary élén

|

Változások a távközlési cég menedzsmentjében.

Hirdetés

GTS Hungary - Laczkó Tóth Gergely
GTS Hungary - Laczkó Tóth Gergely
Laczkó Tóth Gergely lett a GTS Hungary távközlési és adatközpont-szolgáltató vállalat új ügyvezető igazgatója. Ezen minőségében a vállalat magyarországi üzleti tevékenységének irányításáért, szervezéséért és vezetéséért felel, valamint a távközlési és adatközpont szolgáltatások új lehetőségeinek feltárása is a feladatai közé tartozik.

Laczkó Tóth Gergely sok éves vezetői tapasztalatának és a telekommunikációs iparág különböző szegmenseiben végzett munkájának köszönhetően illeszkedik a GTS Hungary igényeihez. Az autó- és vasúti alkatrészeket gyártó Kókai Tömítéstechnikai Kft. ügyvezetői igazgatói posztja előtt a Pannon GSM/Telenor marketing igazgatójaként, a Velux Magyarország ügyvezető igazgatójaként és a TELE2 vezérigazgatójaként dolgozott. Laczkó Tóth Gergely a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán végzett, majd az angliai Open University-n szerzett MBA diplomát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.