Hirdetés
. Hirdetés

Változás a Sony Mobile Communications vezetőségében

|

Andrea Gaal január végétől a korábbi Sony Ericsson - mai nevén Sony Mobile Communications - nemzetközi vezetőségének tagjaként a disztribútori hálózatok irányításáért felelős világszerte.

Hirdetés

Andrea Gaal Sony Mobile Communications
Andrea Gaal Sony Mobile Communications
Az ausztriai származású Andrea Gaal a vegyesvállalat 2001-es születésétől 2009-ig az osztrák és svájci, majd később egészen 2010-ig a kanadai értékesítési egységért felelt ügyvezető igazgatóként. Ezután a közelmúltig a cég 11 kelet- és közép-európai országot magába foglaló régiójának igazgatójaként tevékenykedett. Egy szerkezetátalakításnak köszönhetően ez a piaci egység további nyolc országgal bővült (Németország, Ausztria, Svájc, Lengyelország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Koszovó, Horvátország, Lichtenstein, Makedónia, Moldávia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország és Magyarország), melynek új igazgatója Gerhard Sturm, székhelye pedig a németországi Düsseldorf.

„Nagy lelkesedéssel fogadtam az új pozíciómat ebben az izgalmas és kihívásokkal teli időszakban, mivel az értékesítés minden vonatkozásban hatalmas változások elé néz világszerte. Ezek az átalakulások mindig kiváló lehetőséget teremtenek az innovációra” – nyilatkozta Andrea Gaal új megbízásáról, melyet a Sony Mobile Communications szervezetében lát el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.