Hirdetés
. Hirdetés

Vezércsere a Vodafone Magyarországnál

|

Az új, olasz vezérigazgató mellett Beck György marad az elnök.

Hirdetés

Beck György Vodafone
Beck György Vodafone

Október elsejével különválasztják az elnöki és vezérigazgatói funkciót a Vodafone Magyarországnál. Beck György marad a cég elnöke; az ő feladata lesz az üzleti stratégia-alkotás, a politikai és gazdasági döntéshozókkal, a kormányzattal, a szabályozó hatóságokkal és más külső intézményekkel való kapcsolattartás. Elnöki feladat marad a sajtókapcsolatok ápolása is. A vezérigazgatói posztot az olasz Diego Massidda tölti be. Az elnöki és vezérigazgatói tisztségeket - Magyarországot megelőzően - Görögországban és Spanyolországban is szétválasztotta a vállalatcsoport. A felelősség megosztásával még nagyobb erőkkel kívánnak összepontosítani a növekedésre.

Beck György 2007 óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. A mobilszolgáltató hazai piacon elért eredményei mellett az ő nevéhez köthető a vállalatcsoport pénzügyi szolgáltatóközpontjának Magyarországra telepítése; a központ jelenlegi létszáma mintegy 600 fő. Szintén Beck György irányítása mellett, 2009-ben kezdte meg működését a Vodafone miskolci regionális ügyfélszolgálati központja, amely ma már több mint 300 főt foglalkoztat. Az elmúlt évek eredményei között feltétlenül említést érdemel a Huawei-jel közösen indított hálózatfejlesztési projekt, amelynek nyomán a szélessávú mobilinternet a lakosság 99 százaléka számára lesz elérhető. A projekthez kapcsolódóan a Huawei Magyarországra telepíti második legnagyobb ellátóközpontját.

Diego Massidda a Vodafone brit marketingcsapatának szélessávú és online területekért felelős igazgatói posztjáról érkezik Budapestre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.