Hirdetés
. Hirdetés

Új iparági igazgató az Accenture banki részlegénél

|

Pápay Miklós, az SAP Hungary pénzügyi üzletágának korábbi vezetője kerül az Accenture banki iparágának igazgatói posztjára.

Hirdetés

Pápay Miklós több mint 10 éves pénzügyi tapasztalattal rendelkezik. Mielőtt az Accenture-höz csatlakozott, több évig vezette az SAP Hungary pénzügyi üzletágát, ezt megelőzően Amerikában dolgozott a Comcast Cable internetszolgáltató cégnél. Főbb szakterületei közé tartoznak az SAP banki moduljai, továbbá a hardveres megoldások. 

Az Accenture vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég, amely megközelítőleg 236.000 fős alkalmazotti létszámmal segíti ügyfeleit a világ több mint 120 országában. A cég 25,5 milliárd USD nettó árbevételt ért el a 2011. augusztus 31-én zárult pénzügyi évben.

Új feladatkörök

Új vezetőként a vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég banki iparágának irányításáért, valamint a hazai banki ügyfelek közreműködésével, az iparágon belüli növekedési feltételek megteremtéséért lesz felelős. Az új iparági vezető legfőbb céljai között szerepel, hogy az Accenture 1-3 éven belül meghatározó pozíciót töltsön be Magyarország legnagyobb banki szereplőinél.

 

Az új igazgató elmondása szerint az új pozícióban a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy a jelenlegi gazdasági és banki környezetben az Accenture olyan megoldásokat tudjon kínálni ügyfeleinek, amelyekkel hosszú távon érhetnek el gazdasági növekedést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.