Hirdetés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Találatok száma: 2451

Ikonikus alpesi hütte és drótkötélpálya kapott Siemens-technológiát

Céginfo | ma 14:25

Főszerepben a megbízhatóság és a fenntarthatóság.

Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe

Technológia | ma 12:30

A misszió pontos kezdetét, azaz a felbocsátás időpontját egyelőre nem lehet tudni.

OpenText - A munka új horizontja

CW Print | tegnap 08:10

Digitális asszisztensektől kezdve üzleti felhőkön át a platformtechnológiákig fejlett AI képességekkel érkezik az OpenText vállalati tartalomkezelő megoldásának friss kiadása. Európai konferencia-körútján a szállító az emberi képességeket kiegészítő további fejlesztések titáni ütemtervét is ismertette.

Intel - A vállalati AI víziója

CW Print | 2024.07.21 19:58

Teljesítményt és energiahatékonyságot növelő AI gyorsító processzort, a mesterséges intelligencia minden szegmensét átfogó stratégiát és nyílt, skálázható rendszereket jelentett be az Intel. A gyártó Vision 2024 konferenciáján a biztonságos bevezetést segítő, optimalizált hálózati megoldások is premiereztek.

A felhasználói biztonsági tudatosság helyett részvétel

CW Print | 2024.07.21 16:08

Bár évek óta zengi a biztonságtechnikai ipar, hogy a felhasználói tudatosság a legolcsóbb és leghatékonyabb eszköze az incidensek megelőzésének, az üzleti logika ennek sokszor pont az ellenkezőjében érdekelt.

IDC - Adatra és AI-ra megy a pénz

CW Print | 2024.07.21 13:23

Számítási és tárolási kapacitásra fordított költésük legnagyobb szeletét az adatmenedzsment munkaterheléseinek kiszolgálására fordítják a vállalatok, állapította meg frissen közreadott jelentésében az IDC. A mesterséges intelligencia életciklus-kezelése azonban gyors növekedéssel felzárkózott a lista második helyére.

IBM Think 2024 - Nyílt innováció watsonx platformon

CW Print | 2024.07.21 10:09

A vállalati mesterséges intelligenciát nyitottabbá, költséghatékonyabbá és rugalmasabbá tevő adat- és automatizációs képességeket jelentett be az IBM. A szállító éves konferenciáján premierezett a watsonx AI asszisztensek új osztálya is.

Keresik a helyüket a szolgáltatóközpontok

CW Print | 2024.07.19 17:42

A korszerű technológiákkal összetettebbé, magasabb színvonalúvá válik a szolgáltatóközpontok munkája. Óriási a verseny a globális piacon, nem vagyunk könnyű helyzetben, ezért minden eszközt meg kell ragadni, ha azt akarjuk, hogy a vállalatok Magyarországot válasszák. Kulcsfontosságú a képzett munkaerő. Bizonyos szintű IT tudás már mindenütt alapkövetelmény.

Cisco Live 2024 - Hiperpajzs a hálózaton

CW Print | 2024.07.18 18:31

Az AI infrastruktúra tervezésében, telepítésében és monitorozásában ígér áttörést most bejelentett klasztermegoldásával a Cisco. Éves konferenciáján a szállító biztonsági felhőjét is új architektúrával, készülékekkel, valamint a kiterjedt észlelést és válaszadást segítő munkafolyamatokkal frissítette.

HPE Discover 2024 - Kulcsrakész AI-magánfelhő

CW Print | 2024.07.18 16:22

Egyszerűsítené és gyorsítaná a generatív AI vállalati bevezetését a HPE és az NVIDIA most bejelentett, közösen fejlesztett megoldásaival. Discover konferenciáján a szállító IT üzemeltetői copilot alkalmazást és a mesterséges intelligencia fenntarthatóságát növelő, moduláris adatközponti megoldásokat is bemutatott.

SAP Sapphire 2024 - Asszisztáló okos alkalmazások

CW Print | 2024.07.18 13:14

Generatív mesterséges intelligenciára épülő Business AI megoldásait felhőalapú üzleti megoldásaiba építi, amelyek világszerte a szervezetek legfontosabb, üzletkritikus folyamatait futtatják, jelentette be az SAP éves konferenciáján. A szállító az AI lehetőségeinek határait feszegető cégekkel működik együtt, hogy a vállalatok működését új szintre emelje.

Megjelent a ComputerTrends és a KKV-Trends Lapozó

CW Print | 2024.07.17 18:42

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a ComputerTrends magazin 2024. július 10-én megjelent lapszámának online változata.

Megjelent a ComputerTrends és a SecureTrends Lapozó

CW Print | 2024.07.17 18:08

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a ComputerTrends magazin 2024. június 6-án megjelent lapszámának online változata.

Ön tudta, melyik keverési technológia a leghatékonyabb egy csésze tea esetén?

Céginfo | 2024.07.17 16:06

Szimulációs szoftverrel válaszolták meg a kérdést.

Dyntell – Egyedi megoldások egyedi igényekre

CW Print | 2024.07.16 14:47

Nincs ma olyan magyar gyártó, kereskedő vagy szolgáltató cég, amelyik ne tudna profitálni a digitalizációból. A Dyntell célja erre rámutatni és elvezetni a cégeket azokhoz az eszközökhöz, amikkel akár régiós szinten is labdába tudnak rúgni.

Speciális légtérfigyelő radar fejlesztésébe kezd a Pro Patria Electronics

Technológia | 2024.07.16 12:43

A jelenleg használt réskitöltő rádiólokátorok magas beszerzési költségük miatt csak egy szűk réteg számára elérhetőek.

Átfogó stratégiai megállapodással pörgeti fel a digitalizációt a TC2 és az AWS

Az Amazon Web Services-szel kötött négyéves stratégiai megállapodás révén a TC2 Kelet-Közép-Európa vezető AWS-partnere lehet
Technológia | 2024.07.16 11:57

A megállapodás révén a TC2 teljes körű felhőmigrációs és -modernizációs szolgáltatásokat, adat- és analitikai eszközöket - beleértve a Generatív AI-t és a felhőbiztonságot - egyaránt fog tudni nyújtani iparágspecifikusan.

Memorandumot írt alá a Google és a román kormány

Üzlet | 2024.07.15 17:16

Vállalták, hogy működésbe helyezzük a kormányzati felhőt.

Digitalizáció az irodában – avagy miért van szüksége a kkv-knak is dokumentumkezelő rendszerre?

CW Print | 2024.07.15 15:57

A jól szervezettség kulcsfontosságú egy sikeres vállalkozás számára. Bár minden vállalatnak egyedi folyamatai és szervezeti igényei vannak, a különböző dokumentumok nyomon követése nagyban befolyásolja a működési hatékonyságot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.