Hirdetés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Találatok száma: 3489

Továbbra is kellenek a mérnökök

CW Print | tegnap 15:17

Jól megfér egymás mellett a műszaki szakember és a mesterséges intelligencia. Így van ez a járműiparban és az űriparban is. Természetesen az együttélést, a közös munkát, a kölcsönös segítségnyújtást mindkét félnek meg kell tanulnia. A tendencia jónak tűnik.

OpenText - A munka új horizontja

CW Print | tegnap 08:10

Digitális asszisztensektől kezdve üzleti felhőkön át a platformtechnológiákig fejlett AI képességekkel érkezik az OpenText vállalati tartalomkezelő megoldásának friss kiadása. Európai konferencia-körútján a szállító az emberi képességeket kiegészítő további fejlesztések titáni ütemtervét is ismertette.

Intel - A vállalati AI víziója

CW Print | 2024.07.21 19:58

Teljesítményt és energiahatékonyságot növelő AI gyorsító processzort, a mesterséges intelligencia minden szegmensét átfogó stratégiát és nyílt, skálázható rendszereket jelentett be az Intel. A gyártó Vision 2024 konferenciáján a biztonságos bevezetést segítő, optimalizált hálózati megoldások is premiereztek.

A felhasználói biztonsági tudatosság helyett részvétel

CW Print | 2024.07.21 16:08

Bár évek óta zengi a biztonságtechnikai ipar, hogy a felhasználói tudatosság a legolcsóbb és leghatékonyabb eszköze az incidensek megelőzésének, az üzleti logika ennek sokszor pont az ellenkezőjében érdekelt.

IDC - Adatra és AI-ra megy a pénz

CW Print | 2024.07.21 13:23

Számítási és tárolási kapacitásra fordított költésük legnagyobb szeletét az adatmenedzsment munkaterheléseinek kiszolgálására fordítják a vállalatok, állapította meg frissen közreadott jelentésében az IDC. A mesterséges intelligencia életciklus-kezelése azonban gyors növekedéssel felzárkózott a lista második helyére.

IBM Think 2024 - Nyílt innováció watsonx platformon

CW Print | 2024.07.21 10:09

A vállalati mesterséges intelligenciát nyitottabbá, költséghatékonyabbá és rugalmasabbá tevő adat- és automatizációs képességeket jelentett be az IBM. A szállító éves konferenciáján premierezett a watsonx AI asszisztensek új osztálya is.

Mesterséges intelligencia támogatást kapnak Bécsben a kkv-k

CWEX | 2024.07.20 12:30

Ez a kezdeményezés izgalmas és korszerű munkahelyeket teremt, amelyek növelik az érdeklődést az IT szektor iránt, ráadásul összekapcsolja a fejlesztéseket az esélyegyenlőségi törekvésekkel is.

Keresik a helyüket a szolgáltatóközpontok

CW Print | 2024.07.19 17:42

A korszerű technológiákkal összetettebbé, magasabb színvonalúvá válik a szolgáltatóközpontok munkája. Óriási a verseny a globális piacon, nem vagyunk könnyű helyzetben, ezért minden eszközt meg kell ragadni, ha azt akarjuk, hogy a vállalatok Magyarországot válasszák. Kulcsfontosságú a képzett munkaerő. Bizonyos szintű IT tudás már mindenütt alapkövetelmény.

Cisco Live 2024 - Hiperpajzs a hálózaton

CW Print | 2024.07.18 18:31

Az AI infrastruktúra tervezésében, telepítésében és monitorozásában ígér áttörést most bejelentett klasztermegoldásával a Cisco. Éves konferenciáján a szállító biztonsági felhőjét is új architektúrával, készülékekkel, valamint a kiterjedt észlelést és válaszadást segítő munkafolyamatokkal frissítette.

HPE Discover 2024 - Kulcsrakész AI-magánfelhő

CW Print | 2024.07.18 16:22

Egyszerűsítené és gyorsítaná a generatív AI vállalati bevezetését a HPE és az NVIDIA most bejelentett, közösen fejlesztett megoldásaival. Discover konferenciáján a szállító IT üzemeltetői copilot alkalmazást és a mesterséges intelligencia fenntarthatóságát növelő, moduláris adatközponti megoldásokat is bemutatott.

SAP Sapphire 2024 - Asszisztáló okos alkalmazások

CW Print | 2024.07.18 13:14

Generatív mesterséges intelligenciára épülő Business AI megoldásait felhőalapú üzleti megoldásaiba építi, amelyek világszerte a szervezetek legfontosabb, üzletkritikus folyamatait futtatják, jelentette be az SAP éves konferenciáján. A szállító az AI lehetőségeinek határait feszegető cégekkel működik együtt, hogy a vállalatok működését új szintre emelje.

Megjelent a ComputerTrends és a KKV-Trends Lapozó

CW Print | 2024.07.17 18:42

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a ComputerTrends magazin 2024. július 10-én megjelent lapszámának online változata.

Megjelent a ComputerTrends és a SecureTrends Lapozó

CW Print | 2024.07.17 18:08

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a ComputerTrends magazin 2024. június 6-án megjelent lapszámának online változata.

Átfogó stratégiai megállapodással pörgeti fel a digitalizációt a TC2 és az AWS

Az Amazon Web Services-szel kötött négyéves stratégiai megállapodás révén a TC2 Kelet-Közép-Európa vezető AWS-partnere lehet
Technológia | 2024.07.16 11:57

A megállapodás révén a TC2 teljes körű felhőmigrációs és -modernizációs szolgáltatásokat, adat- és analitikai eszközöket - beleértve a Generatív AI-t és a felhőbiztonságot - egyaránt fog tudni nyújtani iparágspecifikusan.

A vshosting a magyar kkv-k megbízható IT szolgáltatója

CW Print | 2024.07.15 19:55

A vállalat szolgáltatásai maximálisan az üzleti igényekhez igazodnak.

Digitalizáció – Kinek, miért és hogyan?

CW Print | 2024.07.15 13:22

Visszagondoltam arra az időszakra, amikor még kartonokon, indigós papírokon vezetett nyilvántartásokkal és írógéppel írt kérvényekkel lehetett cégen belül ügyeket intézni. Természetesen ez térben és időben is korlátos, nehézkes, időigényes volt, a papírok és nyilvántartások elkallódásának veszélyéről már nem is beszélve.

Adatvédelem könnyedén: Itt a Microsoft 365 Backup

CW Print | 2024.07.15 09:25

Az adatmentésnek ma már alapvető fontosságúnak kellene lennie minden cég számára, függetlenül annak méretétől. A kis- és középvállalkozások azonban még mindig nagyon kitettek az adatvesztés kockázatának, mivel gyakran nincs erőforrásuk és szakértelmük a komplex biztonsági intézkedések megvalósítására.

Lezárult az egyik legnagyobb informatikai átállás az energia szektorban

CIO | 2024.07.14 19:55

Az informatikai átállás miatt szünetelt az MVM áramszámlázási rendszere.

Megújulásra készül a Műegyetem - exkluzív interjú Charaf Hassannal

CW Print | 2024.07.13 15:42

A modellváltás nem cél, de az egyik eszköze lehet a BME megújulásának. Az intézmény új vezetője az elengedhetetlen fenntartói lépések mellett házon belül is számos sürgős változást szorgalmaz a működőképesség fenntartása érdekében. Merész célt tűzött ki maga és munkatársai elé: a Műegyetem a következő évtized elejére kerüljön be Európa top 100 felsőoktatási intézménye közé.

IDC - Bevételbűvölő AI

CW Print | 2024.07.13 08:51

Meggyőző, két számjegyű bővüléssel zárta a múlt évet a nyilvános felhőszolgáltatások piaca, amelynek közel felét a SaaS szegmens adja, de a leggyorsabban a platformszolgáltatások szelete növekszik. Az IDC friss jelentései szerint ehhez éppúgy a mesterséges intelligencia térhódítása adott lendületet, mint a vállalati alkalmazáspiac szintén szép számokat hozó 2023-as évéhez.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.